Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit csináljak ha nagyon...

Mit csináljak ha nagyon sokszor kell mennem wc-re?

Figyelt kérdés
több mint 1 hónapja teljes életmódot váltottam,egészségesebb ételek,mozgás,edzés...stb és a legfontosabb hogy rengeteg vizet iszok meg egy nap. Általában ha megyek valahova, akkor próbálok nem olyan sok vizet inni, de viszont ha nem iszok sok vizet akár indulás előtt, akár amíg nem vagyok otthon akkor egyszerűen fáradt leszek, kiszáradok és nem lesz jó a közérzetem,álmos leszek,elkezd fájni a fejem...stb szóval a fő problémám az ettől eltekintve, hogy viszont ha sokat iszok indulás előtt,közben akkor nagyon meghajtja a vizeletem és borzasztó így akárhova mennem mert 2 órát bírok ki és már mennem is kell wc-re így nehéz akárhova is elindulnom főleg ha ki kell bírnom hazaáig ha nem találok wc-t vagy nem olyan helyre megyek... Szerintetek mi a megoldás erre a problémára?

2018. szept. 20. 14:34
 1/1 anonim ***** válasza:
Valahogy másképp kell pótolni az oxigént. A vízben oldott oxigén valóban elűzi a fáradtságot, de ugyan akkor felhígítja az emésztőnedveket, ami vízmérgezést is okozhat.
2018. szept. 22. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!