Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Bugyi, gatya nélkül jártok...

Bugyi, gatya nélkül jártok farmerben?

Figyelt kérdés

Én egy kifejezetten kényelmes, 36.000ft-os farmernadrágban szoktam járni, elém passzos stílusú.

A farmer alá nem veszek bugyit, mert sokat olvastam az egészségről, és jót tesz ha nincs ott semmi, és így is-úgy is jól érzem magam.

(Még soha nem volt, hogy a slicc lehúzódott volna)

Lányok /fiúk ti hogy vagytok ezzel?

21L

2018. szept. 17. 09:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%

Téged melyik Mucsáról szalajtottak? hogy egy mezei farmerrel így próbálod előadni magad?:D

Most komolyan..kérdezem, mert a valóban ősbunkó emberek teszik ezt amit te a kérdésben kiírtál, és úgy ahogy írtad:D

2018. szept. 17. 09:30
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet bugyi nélkül, de szerintem higiénikusabb bugyival, ráadásul nem kell olyan sűrűn mosni a farmert, ha inkább a bugyit cseréled naponta.
2018. szept. 17. 09:33
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Gusztustalan.

Nem véletlen találták fel a fehérneműt. Tessék utána olvasni mi a célja, ha utána sem hordod, igénytelen vagy..

2018. szept. 17. 09:37
 4/12 anonim ***** válasza:
Gondolom általában van egy enyhe húgyszagod, ami engem speciel nem zavarna...
2018. szept. 17. 09:43
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem. A bugyit naponta cserélem. A nadrágot nem, felhúzom többször is. Akkor te a nadrágodat kimosod naponta?

Egyébként meg miért lényeges, hogy 36 ezer? Ez olyan nagy szám? :D

És ha folyásod van, mert normál esetben is jöhet ki egy kis váladék?

2018. szept. 17. 09:47
 6/12 A kérdező kommentje:

2farmerom van.

A másik...

Húgy szagom?

Kikérem magamnak.

Miért lenne?

Az értelmesebbik nők (mint én) pisilés után megtörlik a puncijukat, a kaki folt meg egyenesen röhej.

Ha nem törlöd rendesen, érthető.

Nálam mindig van nedves kendő is, pont a fenekemre.

Ti talán nem szoktátok megtörölni a makkotok?

Igaz, tényleg nem.... Sokszor érzem is... És még csodálkoznak a férfiak, hogy leszbikusok lesznek a nők.

Ez már kész vicc kategória.

2018. szept. 17. 09:50
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
36 ezer fussa farmerre, de 300 már egy bugyira sok? Hol olvastad azt hogy jó az egészségnek ha nem hordasz fehérneműt?
2018. szept. 17. 10:16
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Az értelmesebbik nő hord fehérneműt, mert tisztában van a funkciójával. Te simán csak igénytelen vagy, nem értelmes.

Folyásról hallottál már? Az MINDEN nőnek van, ha kevés is, de van. Egész nap a hüvelyváladékos farmerben járkálsz? Gyomorforgató..

2018. szept. 17. 10:23
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Valami olyat látsz napközben, amitől kicsit beindul a fantáziád, a combodon végigfolyik...
2018. szept. 17. 10:42
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem, mert kényelmetlen és folyásom van. Remélem, menstruáció alatt azért hordasz bugyit...

N

2018. szept. 17. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!