Nyelvzsibbadàs lehetséges okai?
Persze utána néztem neten, és már csak az agydaganatra gondolok. Nem is biztos, hogy zsibbadàs, nem tudom megfogalmazni, csak úgy érzem, hogy egyáltalán van és furcsàn tartom..beszéd közben gyakran zavaró, nem úgy jönnek ki a szavak ahogy szeretném.
Nem rég szakítottam, alig eszem és lelki okokra gyanakszom. Szerintetek?
A szorongás is okozhat ilyet, plusz olyan érzésed is lehet, hogy nincs nyálad.Nekem van néha szorongásos időszakom,mikor sok stressz ér.Ilyenkor szedek B vitamin komplexet,magnéziumot,omega3-at,segít.Másnak ilyenkor jön a frontin,de én azt kihagyom.Akkor már inkább a valeriana vagy valamilyen gyógynövényes cucc.A citromfű tea is jó,de azt rendszeresen kell inni,egy-egy tea nem csinál semmit.
Nézz utana a szorongás tüneteinek,nekem mikor van, más tünet is befigyel: ég az arcom,olyan mintha hőemelkedésem lenne,vagy meg se szólalok,vagy szófosásom van,a pulzusom is magasabb,levegővétel szaporább,kihat az emésztésemre is,nem vagyok éhes... csak azért említem,mert más is okozhat nyelvzsibbadást,de írtad,hogy milyen helyzetben vagy,ezért én szorongásra gyanakszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!