Mitől lehet az állkapcsom alatt bedagadva egy nyirokcsomó? Érzem, hogy ott van és talán kicsit fáj is! Tavaly is volt ilyen, de pár napom belül elmúlt! Ez most jött ki tegnap! Mi lehet?
Figyelt kérdés
Eléggé aggódom! Nemrég egy ismerősöm lett rákos! Azóta én is nagyon félek ettől a betegségtől! Lehet ez mondjuk tüdőrák következménye? Attól félek a legjobban! Cigizni nem cigizek ! 19 vagyok! A válaszokat meg előre is köszönöm!2010. jún. 20. 20:31
1/9 anonim válasza:
Nem nő véletlenül a bölcsességfogad?
2/9 A kérdező kommentje:
Már ki nőtt mind a két oldalon!
2010. jún. 20. 20:41
3/9 A kérdező kommentje:
"A fül és az állkapocs alatti nyirokcsomó duzzanata leggyakrabban felső légúti hurutra utal, de semmiképpen sem rosszindulatú elváltozásra. Részlet a 2010. február 18-i élő adásból. " Ezt most találtam egy oldalon! Lehet valami valóságalapja?
2010. jún. 20. 20:49
4/9 anonim válasza:
Neaggódj. Gyakran előfordul, nekem is volt, aztán el is múlt. A nyirokcsomó akkor duzzad meg, ha valamilyen fertőzés jut a szervezetedbe.
5/9 A kérdező kommentje:
és nyomásra fáj!
2010. jún. 20. 20:59
6/9 anonim válasza:
Szia!
Lehet nyálmirigy-gyulladás is. Annyira tud fájni, mint a tüszős mandulagyulladás, alig lehet nyelni tőle. Vagy valamelyik fogad lyukas, attól lehet begyulladva. Esetleg nincs sérülés a szádban? Vmi kaja felsértette és attól?
7/9 A kérdező kommentje:
Bal oldalt felül a fogam ki lett idegelve kb 2 hete és most a tömés is kiesett belőle tehát egy nagy lyuk van ott! Nem tudom ennek lehet-e köze hozzá!
2010. jún. 21. 18:14
8/9 anonim válasza:
13:35-ös vagyok. Szerintem ez a fog a legvalószínűbb ok. Mivel a tömés kiesett (gondolom még csak gyógytömés volt), ezért a fogbél és így a vérkeringés is nyitott a szájban levő milliónyi baktérium számára, ami a gyulladást okozza. Menj vissza a fogorvoshoz, és mondd el neki a nyirokcsomóduzzanatot is, lehet, hogy fel fog írni vmi gyulladáscsökkentőt, miután végleges tömést rak.
9/9 anonim válasza:
Én valami vírusra tippelnék. Nem vagy rákos, nyugi. De ha aggódsz, menj el dokihoz, meg fog nyugtatni.
És: táplálkozz egészségesen, hogy később se legyél beteg. Egy titka van: kevés szénhidrát, és számolatlanul a zöldség és gyümölcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!