Hogyan segítsek a gerincoszlopomon, ha nincs lehetőségem ágyat cserélni?
Masszázs szerintem segíthet, a biciklizéssel is óvatosan, szerintem az sem tesz jót mindenkinek, főleg a nyaki gerincet tudja megfájdítani, mert előre hajol olyankor a nyakad, és ez az ágyéki gerincre is hatással van.
Vannak csak simán szivacsok is, amiket megvehetsz, és rátehetsz a meglévő ágyad tetejére?
Esetleg még valami krém, ami táplálná a gerincedet? Feketenadálytő, lóbalzsam, ördökcsáklya. Olvass utána a neten.
Plusz irodai székre vagy hidraulikus ülőpárna, vagy ékpárna, és félóránként min 5 perc szünet, séta, nyújtózkodás.
Én is a földet választanám egy matraccal.
Reggelente felkelés után torna,húzódzkodás
Örök törvény :
sok sok viz minden nap, mert a vizfeldolgozási láncnak a legutolsó helyén van bennünk a gerincoszlop, ha nem kap elég nedvességet a porckorong, kiszárad és attől fáj-recseg-ropog. Ilyenkor a sok testmozgás többet árt, mint használ.
Naponta legalább 4 L !!! vizet igyál meg és nem fog fájni semmid.
Ez csökkenhet ha rend van már, max 2,5-3 L ig lefelé.
És ez minden embernél ugyanígy van.
Ez ÖRÖK TÖRVÉNY, (de nem mondja senki, mert abból nincs bevétele, korház-gyógyszertárak stb stb)
6-os, jó vicc. :D
Anya 4-5 litert megivott, és ÁLLANDÓ fájdalmai voltak... jaaa, hogy az SLE leszarja, ki mennyit iszik. Okés, ne oszd a hülyeségedet, kérlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!