Egy sima ventilátor mennyire segít kibírni a hőséget bent a szobában?
Figyelt kérdés
Ha magam mellé rakom mondjuk. Szerencsére nem érzékeny rá a fülem vagy a szemem.2018. júl. 30. 11:31
1/7 anonim 

válasza:

Teljesen jó, nem egy klíma berendezés szintjén van de panel legfelső emeletén is jó szolgálatot tesz :D viszont a szememet szárítja
2/7 anonim 

válasza:

Nekünk is csak az van egyelőre, klíma még csak tervben van, de jó, hogy mozgatja a levegőt, szóval valamennyire ez is tudja fokozni a kompfortérzetet.
Azért óvatosan vele, mert hiába úgy gondolod, hogy nem vagy érzékeny rá, könnyű összeszedni valami fül/arcüreg/szemgyulladást. Tágabb rokonságban gyerek került kórházba miatta.
3/7 anonim 

válasza:

Ha akarsz befektetni, tíz ezresért kapni mobil mini klímát, ami előnyösebb a ventilátornál.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Az a probléma a mobil klímával, hogy úgy tudom, van neki is valami kivezető csöve, de azt itt az albérletben nem tudjuk megoldani...
2018. júl. 30. 21:14
5/7 anonim 

válasza:

Olyan mobil klímát te nem kapsz 10 ezerért.
Venti úgy 30 fokig jó, utána nem sokat ér.
6/7 A kérdező kommentje:
Én olyan olcsót nem láttam még, hogy 10E Ft, de eddig nem is találtam :/
2018. júl. 30. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!