Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Egy pap el tudja nekem értelme...

Egy pap el tudja nekem értelmesen magyarázni, hogy én is megértsem, hogy mitől van szenvedés az életembe, ért hozzá hogyan kell helyre igazítani aki ezeket tapasztalja, hogy ne kapjak bántást, szenvedést, felesleges köröket?

Figyelt kérdés
2018. júl. 24. 10:50
 1/6 A kérdező kommentje:
Mindent pontosan elmagyaráz, mit csináljak másképp? Kell egy olyan ember akivel át vehetem ezeket, mert mindenki csak az időt nézi, hogy mikor tud lekoptatni, de közben nem jövök rá magamtól a dolgokra és úgy látom nem érdekli a sorsom.
2018. júl. 24. 10:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem hiába írom e sorokat, úgy látom senki sem érti meg a problémámat már 7 éve vagy nem kaptam hangsúlyos részt arra vonatkozólag, ami miatt zsákutcában haladok.
2018. júl. 24. 11:04
 3/6 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy nekem kell összeírni mik azok a dolgok, amik károsítanak, de vajon tud jobban segíteni egy pap, mint egy sima pszichológus?
2018. júl. 24. 11:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Sem a pap, sem a diploma nem tudja neked ezt elmagyarázni!

Minden öröm, és minden bánat az agy oxigénellátásán múlik. Ha kevés az oxigén az agyban, problémát problémára halmozol és boldogtalanná válsz. Ha jó az agyad oxigénellátása megszűnnek a gondok, problémák, és a boldogságot is képes vagy érzékelni. Az ember szervezetében az oxigénellátás, az oxigéngazdálkodás maga az Isten! Ha gondolod ezt elmagyarázhatom részletesebben.

2018. júl. 24. 12:23
 5/6 r.sentinel ***** válasza:
Kedves erdeklodod a feladatodon amit te "problemanak"nevezel azon csak te tudsz segiteni, megpedig azzal hogy igyekszel valtoztatni mindazon tevekenysegeidet vagy gondfolatbeli illetve cselekvesbeli tevekenysegeken amiket eddig csinaltal es negativ hatasok voltak. Minden negativ tapasztalas egy tanitas hogy valtoztass, azon ahogyan gondolkodol masokrol, ahogyan beszelgetsz masokkal, aghogyan cselekedsz masokkal. Ha ezeken valtoztatsz es ajtot nyitsz az uj dolgok fele es segitokesz leszel masok szamara is akkor a problemak megszunnek. Szemleletvaltasra van szukseged.
2018. júl. 24. 13:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a meglátásokat, dolgozom ezen.
2018. júl. 25. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!