Egyfolytában fáradt vagyok, rossz a közérzetem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem tudom mit tegyek, hisz fiatal vagyok és nem táplálkozom egészségtelenül, gyors kaját nem tudom mikor ettem utoljára. Ajánlanátok valamit amitől több energiám lenne, és a közérzetem is javulna!? Mitől lehet ez egyáltalán???2010. jún. 18. 10:16
1/5 anonim válasza:
háziorvosi kivizsgálás + labor
valami hiánybetegséged lehet, vas, magnézium pl
2/5 anonim válasza:
Sok gyümölcs és zöldség! Vashiánynál is fellép a fáradtság! Szedj vas tablettát! Sportolj és ha dohányzol akkor szokj le! Az is teljesen kiszipolyoz!
3/5 anonim válasza:
Én vashiányos vagyok, és dettó ugyan ez, de azért menj el háziorvoshoz, gondolom elküld laborba.
4/5 A kérdező kommentje:
nem dohányzom , nem is dohányoztam ....
köszönöm az eddigi válaszokat!
2010. jún. 18. 10:38
5/5 A kérdező kommentje:
ja és terhesség alatt szedtem vasat, neo-ferreo folgammát..akkor ugyanis kicsit vashiányos voltam csak nem tudom h azóta mi a helyzet, uh tényleg vérkép kellene ...
2010. jún. 18. 10:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!