Miért faj a fejem?
Figyelt kérdés
Ha fekszem nagyon szédül a fejem, nagyon rossz érzés. Ha viszont ülök úgy sem jó néha, mert rám jön az a valami roham. Máma jött rám ez a roham. Nagyon megvagyok ijedve. Vérnyomásom 140/90 volt legutoljára amikor mértem a kardiologusnal, EKG jó, de otthon nem mérem mert fobiam van attól. EEG-re járok már kicsi koromtól óta, 20 éves vagyok, és rendben van minden.
Volt hasonló problémátok? Kérlek írjatok hogy mi lehet ez, nagyon be vagyok parázva.
2018. júl. 7. 16:27
1/10 anonim 

válasza:

A 140/90 vérnyomás az oka. 120nak kellene lennie, még szép hogy rosszul vagy. Erre nem kaptál a dokitól gyógyszert? Húsz évesen ez így nem vicc.
2/10 A kérdező kommentje:
Nem. A kardiológus azt mondta, hogy ez normális. A háziorvosom szerint ez nem normális ezért küldött kardiologia kivizsgálatra. Kiírt MAGNOLOSOLV olyan valamilyen tablettát. Most bevettem TREND RELAX STAR tablettát. Fog segíteni?
2018. júl. 7. 17:01
3/10 A kérdező kommentje:
De ami az érdekes, hogy amikor a háziorvosom mérte a vérnyomásomat, akkor nem éreztem ilyet, hogy így fájna a fejem. Nagyon parázok.
2018. júl. 7. 17:08
4/10 anonim 

válasza:

Napszúrás? Nem tartózkodtál túl sokat a tűző napfényen?
5/10 A kérdező kommentje:
De akkor lazam is lenne nem?
2018. júl. 8. 07:36
6/10 anonim 

válasza:

Ha hűvös helyre siettél időben, akkor nem. Olyankor lehűl az emberi szervezet automatikusan. (Tapasztalat.)
7/10 anonim 

válasza:

Első vagyok. A rosszul létét a magas vérnyomás okozza. Szerezz be egy vérnyomásmérőt, és ha magas akkor vegyél be egy nospát. Az lazitsa az izmokat és segít leverni a vérnyomást. És a leg fontosabb, keress fel egy másik kardiológust aki ki ír kezelést
8/10 anonim 

válasza:

Tisztelt Kérdező!
Javult a közérzeted a kérdés kiírása óta?
9/10 A kérdező kommentje:
Igen
2018. júl. 13. 17:49
10/10 A kérdező kommentje:
Aznap bevettem nyugtatót és segített. De Máma katasztrofalis délutánom volt. Bevettem KIDS vitamint hátha abban is vannak nyugtató hatásai
2018. júl. 13. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!