Mitől lehet ez? Orvos fog majd kelleni?
Sokszor van az,hogy felkelek reggel 7-8 fele és egész délután álmos vagyok mikor lemegy a nap majd ki csattanok az energiától és nem vagyok álmos.
De ha 9 fele kelek nem tudok este aludni max másnap reggel 6 fele de még akkor sem vagyok igazán álmos.
Van hogy 1 napig nem alszom mert semmi álmosságot nem érzek és van,hogy 18 órákat alszok és pár óra ébrenlét után folytatom az alvást.
Mitől lehet ez az összevisszaság?
Mozgok mert takarítok,főzök,mosok vagy suliba járok vagy edzésre de még sem érzem álmosnak magam max ha nem csinálok semmi megerőltetőt akkor szoktam fáradt lenni de úgy se igazán megy az alvás.
Ha épp megy akkor meg mint már mondtam 15 órát alszok minimum!! Maximum 1 napot simán.
Nem értem.
17/L
Párom ugyanígy van.
Ráadásul neki a jó ötletei is éjszaka jönnek, így sokszor még éjjeli háromkor is dolgozik - csak az a bibi, hogy a munkahelyre fél kilencre be kell érnie :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!