Van aki rajtam kívül fél a bojlerektől/kazánoktól?
Nem tudom megmagyarázni, hogy miért, de kiskorom óta rettegek tőlük. Nem tudok olyan fürdőszobában zuhanyozni/wc-zni ahol van egy. Amint pl el lesz takarva egy "(fa)díszkerettel", és nem látom azonnal megnyugszom.
Akinek eddig elmondtam nem vett komolyan. Nem értik, hogy lehet ilyesmitől "félni". Pedig elfog a gyomorideg amikor ilyen helyre kell belépnem.
Én a harangoktól félek.
Azon is csak nevet mindenki, de gyarkolatilag egy templomba nem merek belépni, mert mivan, ha felnézek és ott lesz a harang felettem.
Már 17 éve.. irreális félelem, de komoly.
Párommal felmentem a San Giorgo tornyába Velencénél, de a liftben majdnem sírógörcsöt kaptam, és mikor felpillantottam a padlóról és ott volt tőlem fél méterre a harang, majdnem elájultam szó szerint.
Akkor ott végül erőt vettem magamon és jól megnéztem őket (de szép, nem bánt), de egy hónappal később már ugyanolyan pánikroham-szerű tünetekkel sétáltam el egy nyitott tornyú templom mellett. :D
Gyerekként én is féltem a bojlerektől. Apám elmondta nekem hogy azért féltem mert amikor az anyai nagyapámékhoz mentünk látogatóba ott már akkor egy nagyon régi elhanyagolt bojler volt a 90 es évek elején ami folyton zúgott, meg búgott meg mindenféle hangot adott ki, annyira el volt vízkövesedve, és attól a hangoktól féltem nagyon, és ez annyira bennem maradt hogy sokáig szinte középiskolás koromig az összes létező bojlertől féltem. Nálunk otthon nem a fürdőszobában volt a bojler hanem a mosókonyhában a fürdőszoba mellett, otthon ezért nem féltem sosem tőle mert sokszor nem is láttam hogy van nálunk bojler.
Amikor apám megtanított hogyan kell kitakarítani, meg karbantartani, meg mindent a bojlerrel kapcsolatban, akkor már valamiért nem féltem tőle, és azóta sem parázok egy bojlertől.
Kazántól meg soha sem féltem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!