Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől fájhat a fejem?

Mitől fájhat a fejem?

Figyelt kérdés
Elég ideges vagyok mostanában és a vérnyomásom 130/75 (15 éves) ez magas?És hátul a tarkómnál szokott fájni a fejem.Ez lehet idegességtől?
2010. jún. 16. 13:50
 1/8 anonim ***** válasza:

Kicsit magas a vérnyomásod. Ettől fájhat a fejed.

Igen a stessz mindent kihozhat,

2010. jún. 16. 13:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Stressz, feszültség, betegség, de akár az is lehet, hogy így reagálsz az időjárás változásra.
2010. jún. 16. 13:56
 3/8 anonim ***** válasza:

a fejed a folytonos idegeskedéstől is fájhat illetve a magas vérnyomástól is, szóval 2 okod is van.

Bár vannak akik ilyen fejfájósnak születnek. Én már voltam kivizsgáláson nem találtak semmit mégis marékszámra eszem a fejfájás csillapítót. Szerintem a legjobb a Qualerine. Receptre lehet kapni nekem ez az egyetlen ami segíteni szokott.

2010. jún. 16. 13:57
 4/8 anonim ***** válasza:
És a stressztől is lehetett magas a vérnyomásod! Szóval azt ajánlom, hogy tanuld meg levezetni. Gondolom nem sportolsz, hát kezdd el azt is!
2010. jún. 16. 13:59
 5/8 A kérdező kommentje:
nekem eddig sosem fájt a fejem szinte semmitől..
2010. jún. 16. 13:59
 6/8 anonim válasza:

Nekem az az ünnepnap , amikor nem fáj . Ezerféle helyen voltam , mindenféle kivizsgáláson. Ezerféle gyógyszert próbáltak már rajtam , még sincs megoldás. Ha kell , hát quarellin . De már az se mindig. Ráadásul esténként már a szívem is ezerrel ver. Úgyhogy kértem kivizsgálást a kardiológiára is. Akupunktúrát dicsérik , de még nem voltam. Amikor fáj a fejem , nehéz megoldani , hogy hirtelen időpontot kapjak pont akkorra , sőt még el is buszozzak , vagy gyalogoljak. Házhoz jönni ? Nem tudom jönne -e , illetve biztos egy vagyonért !

De Neked drukkolok ! Ha találsz megoldást , tudasd velem is :-)

2010. jún. 16. 19:26
 7/8 anonim válasza:
Fájhat a fejed attól is , ha rossz pózban alszol. Bizonyos ételektől is . Stressztől is . Számos oka lehet.
2010. jún. 16. 19:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Amit fennt leírtak az mind igaz mer nekem nagyon gyakran fáj,és most is egy két napja fáj de még émelygek és a látásom mintha elhomályosulna pedig ilyen még nem volt :S
2011. márc. 1. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!