Zoltan200000 kérdése:
Reggeli rosszullétet és étvágytalanságot mi okozhatja?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Majdnem minden reggel úgy kelek fel hogy egyáltalán nem vagyok éhes pedig aludni szoktam 6-8 órát és csak lefekvés előtt szoktam enni egy másfél órával. Ha reggel mégis eszek pedig nem vagyok éhes akkor utána rosszul leszek, mit csináljak?2018. jún. 7. 08:51
1/4 anonim válasza:
Van aki ilyen beállítottságú, hogy nem kívánja reggel a kaját. Nyugodj meg nem vagy egyedül. Arra figyelj oda, hogy valami nagyon könnyűt, pár falatot azért egyél, és igyál egy teát is. Lehet ez pld. 3 szem keksz, vagy egy fél banán, vagy egy evőkanál zabpehely vízben, vagy tejben.
2/4 anonim válasza:
Lefekvés előtti 3 órában nem kéne enni. Alvás közben félgőzzel üzemel minden, az emésztés is. Sose értettem miért kell reggelizni, ebédelni. Akkor eszünk, ha egy órája legalább éhesek vagyunk. Mi, legalább is.
3/4 anonim válasza:
Én sem bírok reggel enni, max. egy pohár meleg kakaót bír el a gyomrom.
4/4 anonim válasza:
Nálam ugyanaz a helyzet, mint a #3 válaszolónál.
De az a kakaó mindennapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!