Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Téged vitt már el a mentő...

Téged vitt már el a mentő iskolából? Miért? (Vagy nem iskolából) Engem egyszer

Figyelt kérdés
2018. jún. 5. 05:55
 1/2 anonim ***** válasza:

Villamosmegállóból vittek. Nyanya- és tatakimenő volt, úgyhogy hely nem volt, ahogy levegő se, volt helyette viszont 40 fok. Éreztem, hogy rosszul leszek, és már készültem rá, hogy leszállok a következő megállónál, de addig még sok idő volt, úgyhogy ott kellett állnom. Mire elértünk a megállóhoz, és kinyílt az ajtó, már elsötétült a világ, annyira emlékszek, hogy kerestem a lábammal a lépcsőfokokat, mert már nem láttam, utána képszakadás.

Kihívták a mentőket, ahogy tértem magamhoz, hallottam a pusmogást, hogy biztos epilepsziás vagyok (amúgy nem vagyok). Annyit csináltak a mentősök, hogy hazavittek, és mondták, hogy menjek el háziorvoshoz, ha gondolom.

2018. jún. 5. 09:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha még érdekel, velem volt ilyen, hévmegállóból hívott mentőt hozzám egy rendőr. Ott ment el mellettem, én meg összeestem, mert nagyon kimerült voltam, ő meg mentőt hívott, de csak megvizsgáltak, aztán szóltak a barátnőmnek, hogy figyeljen rám
2019. jan. 21. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!