Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől fáj a mellkasom?

Mitől fáj a mellkasom?

Figyelt kérdés

Pár hete, feküdtem az ágyamon, és kegyetlenül égett a jobb oldali mellkasom, nehezen vettem a levegőt és attól féltem megfulladok. Bevettem egy Valerinánát, kicsit jobb lett.

Azóta gyakorlatilag hogyha előrébb dőlök, vagy mozgok, vagy egy bizonyos pózban veszek levegőt, nagyon fáj a hátam jobb oldalt, és olyan mintha korlátozott lenne a tüdőm kapacitása.

Viszont ha állok, vagy máshogy fekszem akk minden rendben.

Mitől van ez?

21L

2010. jún. 15. 17:51
 1/10 anonim válasza:
go orvos, ne itt szórakozz
2010. jún. 15. 17:57
 2/10 anonim ***** válasza:
nekem gerinc probléma okozott ilyen tüneteket
2010. jún. 15. 18:15
 3/10 A kérdező kommentje:

gerincprobléma? és mi volt a baj?

én vmi idegbecsípődésre gondolok v nemtudom ...

vagy pszichés lenne, mostanába sajnos sok gondom van, sokat stresszelek, és előjött újra h figyelem magamon a betegségek tüneteit ... régen volt ilyenem, meg 17 éves koromba h nemtudok nyelni, mert kevés a nyálam meg hasonlók :S

2010. jún. 15. 18:17
 4/10 anonim ***** válasza:
igen az is lehet, hogy csak beképzeled ezt az egészet és folyton arra gondolsz mikor lefekszel,hogy mi lesz,ha nem kapok megint levegőt...de ettől még lehet a gerinced is,ezért fontos,hogy menj el orvoshoz. Gerinced nem fáj? Nálam gyerek korom óta van nagyon komoly görbület a hátamban, ha lefekszem,akkor látszik a mellkasomon is,hogy a bordáim egyik fele magasabban van mint a másik. Bár nálam ,akkor jött elő ez a tünet,ha teljesen sima felületre feküdtem,mondjuk párna nélkül.
2010. jún. 15. 18:44
 5/10 anonim válasza:
Te írsz ide 2 hetente nehéz légzési probléma miatt? Mondjuk lehet, hogy keverlek...
2010. jún. 15. 18:59
 6/10 A kérdező kommentje:
gondolom keversz, most írtam ide először
2010. jún. 15. 19:00
 7/10 A kérdező kommentje:
gerincemmel nincs baj, régen volt egy kis ferdülésem, de mozogtam sokat, és ügyeltem a tartásomra szval mostmár azzal baj nincs hálistennek. Csak most ettől a tüdős-mellkasos izétől félek, csak bizonyos pózokba jön elő h fáj a légzés, és mintha össze ment vna a tüdőm, van amikor meg szépen veszem a levegőt, és érzem h telik a tüdőm. Lázam nincs, és kb 1 hónapja tart ez nálam, és azután vettem észre ezt, mikor egyik este rosszullettem mert égett a mellkasom ... arról azt olvastam h az égő érzés csak pszichés lehet ...
2010. jún. 15. 19:04
 8/10 anonim ***** válasza:
nekem is elég gyakran szokott égni,és bizonyos testhelyzetekben nem kapok rendesen levegőt, de nem akarom beléd beszélni,hogy ez gerinc lesz:)viszont más ötletem nincs ,menj dokihoz minnél elöbb.
2010. jún. 15. 19:12
 9/10 A kérdező kommentje:

és neked is olyan h bizonyos helyzetekbe fáj a légzés, és olyan mintha a tüdőd össze lenne menve? :S

am elég fura vagyok mostanába, összes csontom csörög-csattog, és kegyetlenül fáj néha a jobb lábam (elvolt törve jópár éve) eddig azzal se volt baj, de néha mostanába elöjön h rá se bírok állni és mozgatni sem bírom ...

2010. jún. 15. 19:20
 10/10 anonim ***** válasza:
ez már hihetetlen,de nekem is fájnak a csontjaim:)mivel a gerincünk a testünk tartó oszlopa,így ha az nincs rendben,sorra jönnek elő a fájdalmak(gerinc,csípő,mellkas,csontok) nem tudom milyen az amikor a tüdő össze esik,csak azt,hogy fáj levegőt venni.De szerintem ha tüdőd össze van esve,akkor azt nem csak bizonyos testtartásban éreznéd,hanem egyfolytában,de még mindig azt mondom,hogy nálam többet tud mondani a háziorvosd:)tényleg menj el,mert ha mégis valami komolyabb,jobb,ha minnél elöbb segítenek:)
2010. jún. 15. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!