Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Létezhet az hogy miközben...

Létezhet az hogy miközben tényyleg minimális normál ételt eszem, de sok édességet, havonta 1 kg hizzak?

Figyelt kérdés
Ez az utóbbi fél évben van csak, egyébként világ életemben vékony voltam, és magas is vagyok, de most (52 éves vagyok) szaladnak fel a kilók.. De még most sem vagyok még közel sem túlsúlyos , de itt ott van felesleg bár az nem is zavar, hanem hogy ilyen ütemben rakódnak a kilók. Lehet az édességen kívül más oka is? (az édesség evés egész életemben végig kísért, bár mostanában lelki okok miatt, kicsivel többet eszem.)
2018. máj. 27. 17:46
 1/1 anonim ***** válasza:
Próbáld ki, hogy nem eszel annyi édességet, és helyrehozod az étrendedet és sportolsz is valamit. Szerintem az édesség miatt hízol, és a mozgásszegény életmódtól.
2018. máj. 27. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!