Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Kondi után magas vérnyomás?

Kondi után magas vérnyomás?

Figyelt kérdés
Általában 110/70 a vérnyomásom, most súlyzós edzés után 170/100-ra felment, pulzusom 130 gondolom az normális ilyenkor. Múltkor az orvos meghallgatott, hallott valami szívzörejt, voltam EKG-n/szívultrahangon, szerencsére egyiken sem volt semmi bajom. Eddig még sosem voltam rosszul edzések után, most gondoltam csak úgy megmérem. 17 éves vagyok, 68kg, és kreatint szedek feltéve ha az számít valamit.

2018. máj. 26. 19:15
 1/6 A kérdező kommentje:
Azt még kihagytam, hogy szüleim dohányoznak a lakásban, szóval "passzív" dohányos vagyok. (én nem szívok egy szálat se.)
2018. máj. 26. 19:16
 2/6 anonim ***** válasza:
normális hogy edzés utén felmegy.
2018. máj. 26. 19:28
 3/6 A kérdező kommentje:
Update: 5 perc után visszaáll 115/73ra. Illetve 75ös pulzusra.
2018. máj. 26. 19:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Nálam a terhelés után negyed-félórával nagyon alacsonyat mérek, többnyire túl alacsonyat is. Edzés alatt a vérnyomás is az egekben van nálam is. már néztük terhelés mérő kerékpáron és volt amikor túllépte közben a 200-at is. Viszont a terhelés befejeztével gyorsan vissza áll alacsonyabbra, sőt nagyon is leesik.

Ha nincs valamilyen szervi oka, akkor edzés után vissza kell álljon normálisra, sőt alacsonyabbra is..

2018. máj. 28. 18:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Na akkor megnyugodtam :D Azt hittem, hogy ennyire mégse kéne felmennie.. Köszi a válaszokat! :)
2018. máj. 28. 20:26
 6/6 anonim válasza:
normális
2018. máj. 31. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!