Ez most visszér vagy mi? Lehet ez az?
Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok. Az elmúlt két hónapban egy nagy folton a lábamon lila vastagabb erek kezdtek "nőni". Anyukámnak még nem mutattam meg, és attól félek, hogy visszér lehet. Sokat szoktam állni és sokat sportolok. Ha ez számít, akkor egy kicsi túlsúlyom is van sajna. Utánakerestem képeken meg ilyen orvosos oldalakon és nekem is olyan a lábam, csak még ilyen kis kezdődő kinézete van. Biztos az lehet? Ha igen, akkor mit kezdhetnék vele? Normális ez 12 évesen?2010. jún. 13. 19:33
1/2 anonim válasza:
Nem föltétlenül visszér,lehet hogy csak elpattant,vagy valami sérülés érte.Ilyen esetben magától elmúlik,persze ehhez idő kell.Visszér is lehet de a te korodban nem maradandó,szinte biztosan.
2/2 A kérdező kommentje:
Hú, köszi akkor most megnyugodtam!
2010. jún. 14. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!