Miért van sokszor hányingerem?
Figyelt kérdés
Semmi olyat nem eszek, vagy iszok, ami egészségtelen lenne. Majdnem minden nap hányingerem van, ami órákig képes elhúzódni. Néha még hányok is... Voltam vérvételen, és minden rendben van velem. Mik lehetnek az okai?2018. ápr. 26. 09:59
1/2 anonim válasza:
Én is hasonlóan vagyok, csak én kivizsgálás nélkül is tudom az okát: a napi politika. :-)
2/2 anonim válasza:
Terhesség is lehet és ha nem vagy terhes és jó a vérképed, akkor pszichés oka lehet.
Enyhül és el is múlik, ha elkezdesz nyalni egy fél citromot, vagy beveszel 2-3 kanál kifacsart citromlevet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!