Mi a baj velem?
Segitsetek!!
Nem tudom utoljára el mondani mikor ereztem magam ki pihentnek. Állandóan fáradt vagyok.... faj mindenem. Gyengének erzem magam. Sokat faj a fejem. Feküdni tudnék egesznap. Ninvs kedvem senkihez. Ha eszek sokszor rosszul vagyok tole, folyamatosan hízok, aludni nagyon nehezen alszok el, es rosszul is alszok. Közérzetem rossz. Idegess is vagyok eleg gyakran. Koncentrácio zavarok. Szekrekedes. Kijott az arany erem is..Tudnek sírni állandóan. Kilatastalannak latom a jovom, nincs is kedvem hozza. Élni nem birok. Neha jo lenne ha csak nem is lennék....
27 eves nő vagyok. Van barátom nagyon szeretem ő az egyetlen jo dolog az eletembem.
Sok stressz okozhat ilyen tüneteket (fáradtság, gyengeség, koncentrációs zavar), vagy a vashiány is.
Kérj egy labort a háziorvosodtól, teljes vérkép plusz vas plusz TSH (mert pajzsmirigy-alulműködésnek is sok tünete stimmel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!