Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ez a zsibbadás normális?

Ez a zsibbadás normális?

Figyelt kérdés
Már egy éve a talpam külső oldala zsibbad, ha csak 2 percre leülök. Ez a zsibbadás kb. fél óráig tart és nagyon fájdalmas! Ilyen kevés idő alatt szerintem nem kéne egy normális lábnak elzsibbadnia. 12 éves lány vagyok normális magassággal és csak egy picike túlsúllyal. Hetente 4x sportolok, úgyhogy az megvan. Vajon miért lehet ez a zsibbadás? Nagyon komoly a dolog? Mi bajom lehet? Ui:Orvoshoz anyukám nem visz el vele, mert azt mondja, hogy nincs semmi bajom és nem vészes! Előre is köszi a válaszokat!!
2010. jún. 12. 19:14
 1/7 anonim ***** válasza:
lehet magnézium, vagy calciumhiány. általában ezek okoznak izomgörcsöt.
2010. jún. 12. 20:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez nem izomgörcs, az első válaszoló nem olvasta el figyelmesen a beírást. Azt gondolom, hogy ha mindig ugyanazon a ponton, ugyanattól a mozdulattól történik, akkor lehet idegi érintettség, vagy esetleg sérv, és mégis érdemes lenne orvoshoz menned. Ugyanis ez arra utalhat, hogy valamelyik konkrét gerinccsigolyádban vagy mellett van egy probléma.
2010. jún. 12. 21:46
 3/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a jó válaszokat és el fogok menni egy orvoshoz!
2010. jún. 13. 18:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Vagy az is lehet hogy mikor leülsz valami olyan eret nyomsz ami a talpadba szállítja a vért.
2010. jún. 13. 21:22
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen, lehet az is.
2010. jún. 14. 14:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Az én férjemnek 2 éve zsibbadnak az újjai,több orvosnál is volt és a gerincével van összefüggésben...ezzel nem szabad játszani,nem is értem anyukádat!
2010. júl. 5. 20:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Okos kislány vagy. Ha máshova nem is jutsz el, legalább az iskolaorvosnak mondd el a problémádat. Ő majd tudni fogja, mit tegyen vele.
2010. júl. 5. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!