Azon gondolkodom hogy meg kellene halnom, hogy jó lenne ha rákos lennék, mert akkor tudnám hogy "nincs visszaút" és akkor mehetek a fődbe?
Nem vagyok emós és elkényeztettet kis p..cs!Úgyhogy ne mondjatok ilyet rám, csak a véleményetekre vagyok kíváncsi.Pihent agyúak kíméljenek. Azért akarom a rákot mert akkor már "nem tehetek érte semmit" nem is akarnék fordulni orvoshoz,örülnék neki ha vége lenne.Már gondoltam mindeféle halálnemre,de ahhoz elég gyáva vagyok hogy kioltsam a saját életem.
Arra is gondoltam hogy belekössek egy bandába (az utcán)hogy jó szétverjenek.
Azért akarom hogy vége lenne mert elég kilátástalan az életem,nem is tudom hogy miért tettem fel a kérdést:)
Talán egy kis vígaszra van szükségem, hogy ne csináljak hülyeséget, mert az ismerőseimhez nem fordulok van elég bajuk nekik is.
Mi a baj pontosan?
Ne csinálj semmi hülyeséget. Ne akarj meghalni. Ha fiatal vagy, akkor még előtted az élet. Próbáld a dolgok pozitív oldalát látni. Most nem az Unicum-ra gondolok. Próbáld úgy alakítani a dolgokat, hogy jó legyen. Ha kifejtenéd nagy vonalakban, hogy mi a baj pontosan, lehet, hogy sikerülne megoldani közösen.
Ez egy baromság. Nagyon sokan éreznek így időnként, mint Te. De mindig van megoldás. Rázd meg magad és tudd, hogy csak magadra számíthatsz. Cselekedj!!
Én egy éve küszködök a rákkal. És meg fogok gyógyulni, mert meg akarok. És mindenki más is meg akar, mert az egy más tudatállapot. Soha nem kívánom senkinek, még az ellenségemnek se, hogy megtudja, milyen a kemo és a kiszolgáltatottság kényszere. Fel a fejjel, ne hagyd el magad.
Most azt várod ,hogy itt mindenki kinyalja a seggedet ,hogy "jaaaj ne cisnáld már,ne akarj rákos lenni légyszi mi szeretünk" ? Mert akkor ez elég szánalmas,szerintem kúrávra nem vagy te tisztában a rákkal mint betegséggel,csak egy hisztis pin@ vagy aki nem becsüli meg a saját életét. De tudod aki hülye..
És lehet lepontozni,nem érdekel,ez a véleményem. És még egy jó nagy pofon is járna neked amiért azt mondod rákos akarsz lenni
Hát igen, a menekülés a gondok elől a legegyszerűbb "megoldás". Ne aggódj, nem kell meghalnod. Amíg csak sopánkodsz, addig úgysem éled az életed. Csupán egy közönséges birka vagy a világ hatalmas állatkertjében. :D
Másba is fektethetnéd a fölös energiáidat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!