Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nyáron több tusfürdő fogy?...

Nyáron több tusfürdő fogy? Nálatok és a boltokban?

Figyelt kérdés
Mindkettőre kíváncsi vagyok! :-))
2010. jún. 12. 06:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Nyáron az izzadás miatt javasolt naponta fürdeni, ezért biztos jobban fogy. Neked természetes, a napi fürdés, de rengeteg szegény, és nyugdijas csak 2 vgay több naponta teszi, ezzel spórol vizet, csatornadijat, tudfürdőt. Szomorú, de igaz.
2010. jún. 12. 07:06
 2/3 anonim ***** válasza:

hát én mostanában reggel mikor fölkelek, ragadok az izzadságtól, aztán irány fürdeni, majd délutánra megint leizzadok, és így hát nem is csak napi 1x fürdök, hanem inkább olyan 2-3szor, de igazából unom már hogy ennyit kell fürdenem, viszont addig sincs melegem amíg a kádban vagyok.

Én mondjuk nem tusfürdővel fürdök, hanem ilyen nagy literes "Birch" samponnal, szerintem egy hét alatt elfogy, kb 300 Ft lehet, tehát olcsó :)

2010. jún. 12. 07:40
 3/3 anonim ***** válasza:
En is napi 2-3x furdok (en reggelre nem izzadok le altalaban, de mire hazaerek, addigra igen+este), ugyhogy igen, tobb tusfurdo fogy. De legalabb kevesebb aram:D
2010. jún. 12. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!