Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért viseli meg az embereket...

Miért viseli meg az embereket az óraátállítás?

Figyelt kérdés
Én semmit nem tapasztalok magamon ilyenkor sosem. 1 óra ide vagy oda, nem számít. Viszont mindig hallom hogy másoknak mindenféle bajaik vannak az óra átállításakor. Mi okozza ezt?

2018. márc. 26. 21:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
78%

Nekem az időérzékemet borítja fel reggelente.

Mikor óraárállítás van én sose állítom előre vagy vissza az órát 2-3 hétig. Egyszerűen tudat alatt csak megjegyzem, hogy most egy órával korábban kell menni dolgozni.

Aztán 2-3 hét múlva mire megunom az rlőre számolgatást akkor beállítom rendesen az órát a telefonomon. De rlső napra ez sose menne.

Szerintem nincs sok értelme az óeaátállításnak. Az eredeti terv az volt, hogy energiát spórolunk így, de visszaállításnál ugyaneszt a mennyiséget visszapazaroljuk.

2018. szept. 1. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!