Kimerültségtől lehet?
Figyelt kérdés
Fél éve szültem a 3. kisfiúnkat. Azóta többször kelek éjjel. Sokat vagyok egyedül az esti rutinnál, mert sokat dolgozik a férjem. Estére már hányingerem van, szédelgek, néha “bedobban” a szívem. De van hogy napközben is azt érzem, hogy semmi energiám, semmihez nincs kedvem. A boltban sorban állásnál is le tudok izzadni, sztem nulla az állóképességem. :(2018. márc. 23. 20:22
1/5 anonim válasza:
Megeshet. Én is hasonlókat produkálok egy ideje, sok volt mostanság a munka. Neked is jelez a szervezeted, hogy ideje kicsit átcsoportosítani az energiáid, vagy esetleg egy-egy pihenés erejéig a szüleid megkérni, hogy vigyázzanak a picire.
2/5 anonim válasza:
Vegetatív idegrendszer. Valamin nagyon stresszelsz.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen ez igaz lehet.. Szoktam azon stresszelni, higy mi van ha rosszul leszek amikor egyedül vagyok a gyerekekkel és hogy akkor mi lesz velük.. Igazából tudom hülyeség olyan dologtól félni ami nagy valószínűséggel nem fog megtörténni. Csak így ördögi kör..
2018. márc. 23. 20:54
4/5 anonim válasza:
hány éves vagy?
30-35 körül gyakori
5/5 A kérdező kommentje:
30 :)
2018. márc. 24. 08:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!