Szerintetek normális, hogy ennyire fáradékony, aluszékony vagyok, vagy ennek valami más oka lehet? Bővebben lent.
Sosem voltam jó alvó, mindig nehezeh aludtam el, és ha reggel egyszer felkelek, akkor már nehezen, vagy egyáltalán nem tudok visszaaludni. Emlékszem, ez kiskorom óta így van.
Nap közben gyakran jön rám álmosság, főleg ebéd, nagyobb étkezés után. Ilyenkor kávézni szoktam, de nem segít. Ha tehetem minden ebéd után ledőlök pihenni, vagy aludni, mert egyszerűen ha ezt nem teszem, nem tudok funkcionálni. Van, hogy reggeli után is visszafekszem kicsit, az evés utáni kóma miatt. Nap közben sok vizet iszok, 2 litert legalább.
A gondom az, hogy amikor rámjön a fáradtság, nem tudok mit csinálni, muszáj pihennem, különben nem tudok tanulni, dolgozni. A napjaimból ez rengeteg időt elvesz, ez a fő problémám. Sokszor többet is tudnék haladni a dolgaimmal, ha nem fáradnék el.
Egyéb gondom nincs az egészségemmel, szoktam mozogni, stb.. Arra gondoltam hogy ez lehet-e vashiány vagy vérszegénység? Édesanyám enyhén vashiányos, nem tudom ez számít-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!