Miért van minden reggel hányingerem?
Vashiány, cukor betegség sokminden lehet a körzetitől kell kérni beutalót, vizeletre, vérre, teljesre, pajzsmirigyre is...
Amúgy nekem is ez a problémám, 6 éve, nem vagyok tehát terhes, minden tesztem jó, nincs vitamin hiányom, szóval lehet pszihés eredetű is. Kialvatlanság, nem reggelizés, éhség, tudatalatti szorongás a naptól... (Nálam valószínűleg ez okozza.)
22/L
Vér, vizelet és a többi? Mind jó? (Ha csak megkopogtat itt-ott, az nem kivizsgálás. Ha a vérleletek nem hoznak eredményt, és a probléma továbbra is fönn áll irány az MRI, EEG, EKG, CT és a többi kütyü. Végül pedig pszichiáter.
Ha annyiba tudod hagyni a kivizsgálásokat, mondván áh ez bonyolult, akkor nem okoz olyan nagy gondot ezek szerint, vagy nem áll fönn olyan régóta.
Én bármit megadnék már, hogy ne kelljen a reggeli rosszullétemet, bekalkulálni, korábban kelni miatta, stb. Hátha neked hoznak eredményt a vizsgálatok, persze, ha nem olyan komoly a helyzet, akkor nem érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!