Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Székekési ingert elő lehet...

Székekési ingert elő lehet idézni?

Figyelt kérdés
Reggele szokott nekem lenni (minden nap), de ha akkor valami közbejön és nem tudok elmenni, akkor napopig nincs rá ingerem, és így hogy tobb napig bennem van, pár nap után nehezen szokott menni. Nincs valami gyors torna vagy valami, amivel elő tudom idézni?
2018. febr. 21. 14:31
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
glicerin kúp
2018. febr. 21. 14:37
 2/9 anonim ***** válasza:
Hashajtó tea. Csak ki kell tapasztalni, mikor érdemes meginni, nehogy nap közben jöjjön ki a hatása.
2018. febr. 21. 14:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a kávé vagy egy nagy bögre forró tea szokott segíteni.
2018. febr. 21. 15:16
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Ha másnap reggel egy kávé, vagy egy nagy pohár forró víz hatására sem jön az inger, akkor Glicerin kúpot ajánlok, az 10 percen belül meghozza az ingert.
2018. febr. 21. 15:56
 5/9 anonim ***** válasza:
71%
Nagy adag új ki tudja tolni a régit.
2018. febr. 21. 16:25
 6/9 anonim ***** válasza:
75%
Nálunk van egy hely, ahol imádom a gyrost, viszont csak akkor eszem, ha tudom, hogy 20-30 percen belül wc közelében leszek. Ha hasonló problémám lenne, csak betolnék egy ilyet, aztán viszlát székrekedés.
2018. febr. 21. 17:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem is a kávé szokta előidézni. Ha reggel elmegyek wcre és még délután is iszok egy kávét, akkor megint mennem kell, pedig alap esetben nem szoktam délután már nagyWCzni.
2018. febr. 24. 14:28
 8/9 anonim ***** válasza:
46%

#5 vagyok, kiegészíteném magamat: a friss levegő korrektül képes jó zabálásra sarkallni az embert, akkor meg már miért ne fussunk kicsit?

+1: sok idő futni, miért ne kelnénk kicsit korábban, mi kerge őrültek? És ha már kevesebb az alvásidő ezzel, akkor miért ne feküdnénk le korábban, persze lehetőség szerint?

Persze felém lebegő rémalak inte. :) Bizonyos értelemben.

2018. febr. 24. 21:31
 9/9 anonim ***** válasza:
46%
Ó, és na igen, újra én: szombaton sörrel ünnepelni önnön boldogságodat, és kedélyesen leírni ismeretlen barátoknak legkonstruktívabb gondolataidat, hát, ismét csak olyasmi, amitől még senki se sz@#!?:)t nehezebben.
2018. febr. 24. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!