Hogyan szokjak le a körömrágásról?
Nagyanyád is így szoktatta le apádat a körömrágásról. Kend be valami szarral, és hidd el, le fogsz szokni róla.
Amúgy akaraterő kérdése.
A 4.válaszolónak: Aki kérdezi annak biztosan ez a legnagyobb problémája, és légyszi tartzsd tiszteletben, vagy lépj tovább, van megannyi kérdés amire válaszolatsz, ne sérts meg másokat.
Azt javasolnám a kérdezőnek, hogy végy erőt magadon és amikor arra gondolsz, hogy most rágni kell a körmöd, szugeráld magad, hogy azért sem. Ez egy rossz beidegződés, pótcselekvés a stressz levezetésére. Gondolj arra, hogy ezt nem szabad, és inkább hagyd a kezed a zsebbe, vagy tedd hátra.
Aki lehülyegyerekezett: én meg azt unom, hogy ha nem rakok valahova vigyorgós smile-t, akkor már kapásból meg vagyok sértődve, direkt írtam, hogy nem tudom mennyire gondoltad komolyan, itt te reagáltál hülyén.
Többieknek: köszönöm az értelmes válaszokat, a köröm lakk tipp valahogy nem tetszik.
Nem bántásból
Szerintem neked pszichés alapon vannak ilyen szokásaid. Már berögzültek. Szerintem nagyon szorongó ember vafgy. Amin jó lenne változtatni. Ha így folytatod, akkor könnyen depresszió, pánikbetegség esetleg személyiségzavar is kialakulhat. Jobb nem leszokni róla. Mert így le tudod vezetni a feszültséget. Nézz utána a GAD nevű betegségnek. Ott megnézheted hogy a tünetek mennyire jellemzőek a te esetedben. Semmikép ne szokj le róla. Esetleg csin-álj valami más elfoglaltságot,
pl:. rágózz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!