Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Rendszeresen enyhe rosszulléte...

Rendszeresen enyhe rosszullétem van. Mitől lehet?

Figyelt kérdés

Szinte minden nap rámtör valamikor egy enyhe rosszullét, émelygés, szédülés, gyengeség, fejfájás. Az is furcsa, hogy például amikor ülve kiegyenesítem a hátamat, szinte alig kapok levegőt, addig, amíg "vissza nem görnyedeg". akkor hirtelen Több, mint két hónapja, de pontosan nem tudom, mióta.

Elvileg rendesen táplálkozok (bár ki tudja, mi a jó), mostanában a folyadékra is odafigyelek (bár ez nem minden nap sikerül).

Nemrég voltam orvosnál, teljeskörű kivizsgálást csináltak, de nem állapítottak meg semmit (vérvizsgálat, ultrahang, stb). Mi lehet az oka? Mit tehetnék?

Egy 20 éves nő

2010. jún. 8. 00:28
 1/3 anonim ***** válasza:
A lelki egészséged rendben van? -mert arról nem irtál.
2010. jún. 8. 04:36
 2/3 anonim ***** válasza:

"amikor ülve kiegyenesítem a hátamat, szinte alig kapok levegőt"

Ezt platypnoe-nek hívják és érrendszeri rendellenességekre vagy szívproblémákra is utalhat, de májbetegségeket is kísérhet. A tüdőt, a szívet és a májat kell vizsgálni, nem tudom, ezek megtörténtek-e.

2010. jún. 8. 06:14
 3/3 A kérdező kommentje:

ja nem, nincs különösebb lelki gondom :)

Másodiknak köszi a választ, így legalább utána tudok nézni. Remélem nem súlyos :S

2010. jún. 9. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!