Ti jártatok mar így?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Elég kínos ez nekem szegyellem is magam de a minap úgy jártam, hogy este jöttem haza a munkából és őrülten elkezdett görcsölni a hasam. De valami elképesztő módon. Nem bírtam biciklizni sem. 1.5 oras csuszassal értem haza. Szó szerint mar sirtam annyira fajt. Leszálltam a biciklirol és egy eldugott utcaban muszaj volt elvégeznem a dolgom. Hasmenésem volt de közbe-4 fokba vert a víz majd fazni kezdtem hanyingerem is volt meg az a kibírhatatlan fajdalom. Miutan többszöri nekifutásra tavozott belőlem minden jól lettem elmúlt az őrjítő fajdalom. Ez mitol lehetett? Volt mar valaki ilyen helyzetben? Ui elnézést az ékezetekért telorol írtam köszönöm2018. febr. 13. 07:14
1/6 anonim válasza:
Igen, hasmenéssel jár a görcsös hasi fájdalom. Ezt okozhatja sok minden, vírustól a bélhurutig. Ha nem javulsz, menj orvoshoz.
2/6 anonim válasza:
Utcán szerencsére nem, de itthon volt többször is hogy utána alig bírtam kijönni, mert elsötétedett minden, a végtagjaimban pedig annyi erő sem maradt hogy ülni tudjak... Többszöri nekifutásra jutottam csak el az ágyig vagy a szőnyegig hogy lefekhessek. Aztán amint lett jártányi erőm rohanhattam vissza a wc-re... sSzerencsére ezek azért ritkák, és nekem is amint kiürül jól is leszek, de addig borzalmas.
Vírusra tippelek ami ezzel ki is jön, de lehet hogy csak rosszat ettél.
3/6 anonim válasza:
Jártam már így én is a buszról kellett leszállnom máskülönben össze fosom magam. Csak én tejfehérje allergiás vagyok és mint kiderült egy fogkrémbe tejfehérje volt.
4/6 anonim válasza:
egyszerűen majdnem bef0stál van ez így nekem anno a lábszáramon folyt végig a cucc...
5/6 anonim válasza:
Én egyszer csicsókától jártam úgy, hogy este nagy kínok árán munkából hazaérve az udvaromban kellett mindent eldobnom a kezemből, nacit lerántani és ...a megkönnyebbülés. Ha ragaszkodom ahhoz, hogy márpedig én bejutok a házba - gazdagabb lettem volna egy olyan élménnyel, amiben még nem volt részem, és nem is vágyom rá....
6/6 anonim válasza:
Szerencsére utcán még nem történt velem ilyen, de az utóbbi időben többször is volt görcsös fájdalommal járó hasmenésem. De az volt a legrosszabb, amikor már csak órákon át görcsölt, mégsem kellett wc-re mennem. Na, akkor kellett egy nospa, valamennyire segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!