Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Iszonyú torokfájásra tudtok...

Iszonyú torokfájásra tudtok ajánlani valamit?

Figyelt kérdés
Ha nem múlik, holnap délután doki, más tünet nincs. Teák, méz, sós vizes öblögetés, neocitran nem vált be

2018. jan. 21. 06:21
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem a tantum verde hatott, más nem, én is majd' megpusztultam úgy fájt..
2018. jan. 21. 07:14
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

A szervezet kidolgozza a védekező rendszerét.

Ha gyógyszert szed rá az ember , az immun rendszer vissza fejlődik.

Persze akik ebből élnek pont nem ezt fogják javasolni tudjuk. Ebben a rossz hogy teljesen gyógyszerfüggő lesz a szervezet.

Abba kell hagyni a gyógyszer szedést és sokkal jobb lesz.

Én vagy 6 éve nem voltam megfázva, taknyos, torokfájós se.

2018. jan. 21. 07:16
 3/10 anonim ***** válasza:

Megvannak a manduláid?Milyen a torkod?Mutasd,csatolj képet.

A sós vizes öblögetés jó,esetleg kamillás gargalizálás és megpróbálhatod a torok spray-t is.

Nekem is tegnap óta elviselhetetlenűl fáj a torkom,a nyálam alig tudom lenyelni,félek hogy be fognak gyulladni a manduláim is.Én holnap megyek gégészetre.Az én torkom ilyen:

[link]

2018. jan. 21. 07:25
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nincsenek már mandulaim
2018. jan. 21. 07:34
 5/10 A kérdező kommentje:
Piros a torkom annyit latok
2018. jan. 21. 07:35
 6/10 anonim ***** válasza:
Lehet kapni olyan szopogató tablettát is, amiben fájdalomcsillapító is van, és majd holnap reggel menj orvoshoz.
2018. jan. 21. 07:39
 7/10 anonim ***** válasza:
Akkor nálad nem lehet mandula gyulladás.Mennyi idős vagy,már régen vették ki a manduláid?Nekem ősztől-tavaszig mindig baj van a torkommal.Meg tudnád mutatni a torkod.
2018. jan. 21. 07:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Gyömbértea mézzel és citrommal,fokhagyma,ha bírod el is rágcsálhatsz egy-egy darabka gyömbért.
2018. jan. 21. 08:29
 9/10 anonim ***** válasza:

Pár éve annyira fájt a torkom, hogy a hangszálaim is begyulladtak. Elmentem a dokihoz, aki azt mondta nekem, hogy semmit sem ír fel, hanem sós vízzel öblögessek, garganizáljak!

Ha nem hiszem el, hogy jó, akkor vegyek bármit a patikában, de higgyem el, hogy egyik sem használ úgy, mint a sós víz. A sós víz megöli a torokban lévő baktériumokat, vírusokat.

2018. jan. 21. 08:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Tömény pia öblögetés, mértékkel ivás
2018. jan. 21. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!