Szerintetek van okom aggódni?
Figyelt kérdés
Egy tüdőbeteg ismerősöm jött látogatóba pár napra, azonban úgy tűnik baromira hanyag, mert a magával hozott inhalátorában benne hagyta a nyákoldó, cisztás fibrózisra használt oldatot, az én szobámban volt, és úgy olvastam, hogy mindet el kell használni, vagy azonnal kidobni. Ő egész napra így hagyta, és csak nemrég öntötte ki. A szobámban fura szag van, és én félek, hogy belélegzem azt, amit ő használ. Nekem egészséges tüdőm van, mit tenne az, ha olyan anyagot lélegeznék be, ami cisztás fibrózisra van? Nagyon ideges vagyok!2018. jan. 19. 23:28
1/2 anonim 

válasza:

Semmi bajod nem lesz. A gyógyszereknek pedig fura szaguk van, de ez még nem jelent rosszat.
2/2 A kérdező kommentje:
honnan tudod, hogy semmi baj? Egy olyan anyagrólvan szó, ami provokálhatja az egészséges tüdőmet
2018. jan. 20. 00:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!