Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Szerintetek mi lehet a bajom?

Szerintetek mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés
már kb egy fél éve,kezdödött hogy nagyon fáradékony vagyok de igazábol semmi nem fáraszt el,hazajövök a sulibol és az az elsöh le kell feküdnöm mert külömben eldölnék mint egy zsák liszt!és mindig igy van pedig én már 10kor ágyban vagyok..és reggel ugyszintén nem birok egyszerüen felkelni pedig én szeretnék.pedig ezsem rendesen és iszom sokat!és nem értem hogy mi lehet velem,pedig még nem régen voltam mindenféle kivizsgáláson és nem találtak semmit.irjatok
2010. jún. 3. 21:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Anno Én is aluszékony voltam!

Nekem, azt mondta a doki, hogy a fejlődő szervezet, igénybe veszi a testet, lefárasztja az agyat és ezért van az aluszékonyság!!

Aludj annyit, amennyi jólesik! Majd elmúlik!

2010. jún. 3. 22:29
 2/3 A kérdező kommentje:
okés:) csak már 20 éves vagyok lány!
2010. jún. 3. 22:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem vagyok biztos benne, de 22-23 éves korig fejlődik az ember!

Lehet csak tavaszi fáradtság! Ha jó a vérképed és minden rendbe van, akkor kár paráznod ezen! Sőt, jót tesz, a napközbeni pihenés!

2010. jún. 4. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!