Hogy tudnám bírni a napi 5 vagy 6 órás alvást?
Tegnap és tegnap előtt 6 órát aludtam kb és egész nap baromi tompa és dekoncentrált voltam, valamint a fejem is fájt, de általában mindig ez szokott lenni ilyenkor. Kávé, zöldtea (ihatok mindkettőből akármennyit), fájdalomcsillapító nem segít. Ma kb 8 órát aludhattam és talán egy kicsit ébredés után fájt a fejem, de úgy a napra tekintettel nem tapasztaltam a fentebb leírtakat magamon.
Itt jön a bibi...muszáj lenne, valahogy kihúznom 6 órás alvással, mert két és fél héten belül államvizsga és kb sehogy sem állok, sőt még tételeket is kell kidolgoznom/átdolgoznom. Valszeg ez már elúszot ezeket figyelembe véve, de szeretnék mindent megtenni az ellenkezője elérése érdekében.
Köszönöm a biztatásokat! Általában 6-7 körül szoktam felkelni, mert nem szeretek sokáig aludni, mindig úgy érzem, hogy a napomat elbsztam ez miatt. Most fél 12kor
(fél órát számolok arra, hogy elaludjak, de van, hogy jóval előbb sikerül, és sajnos olyan is, hogy órák alatt sem...)lefekszem és hétre van húzva az ébresztőm, kíváncsi vagyok, hogy ez elegendő lesz-e, ha nem, akkor holnap 7 és fél óra alvással kalkulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!