Mért nem mondja el a barátnőm az igazat a múltjáról?
Figyelt kérdés
Lányok fiúk segítséget szeretnék kérni tőletek. 4 hónapja együtt vagyok a barátnőmmel és az a probléma hogy nem voltak eddig túl jó kapcsolataim és igazából lehet hogy csak azért kattogok ezen mert félek hogy el veszitem na de a kérdésem az hogy fel merült egy fiú a barátnőm részéről akiről azt mondja hogy semmi extra dolog nem volt köztük és hogy hidjem el stb na és most meg tudtam az igazságot úgy hogy este el olvastam a régi üzeneteiket és igen is volt köztük több egy északás kalandok de igaz hogy régen mikor még engem nem is ismert azóta nem is beszélnek de akkor is mért hazudta azt hogy nem volt semmi köztük 19/F2017. dec. 28. 03:38
1/8 Andizsuzsi válasza:
Eztán sem lesznek túl jó kapcsolataid, ha olyan helyeken kutatsz, ahol nem kellene. Azért nem mondta el, mert nincs hozzá közöd.
2/8 anonim válasza:
Valószínű hogy nem büszke rá,vagy volt valami olyan fájdalom a fiútól ami miatt nem szívesen idézné fel. Ne haragudj rá-e miatt csak finoman néha kérdezd meg és ha úgy érzi akkor elmondja.
3/8 szántóvető válasza:
egy listát vársz tőle hogy kikkel kefélgetett korábban?talán attól fél h elveszít..inkább örülj neki ill ha jól megvagytok akkor ne zaklasd.
4/8 A kérdező kommentje:
Értem én hogy fél hogy el veszít, meg bánt vele de engem nem az bánt hogy lefeküdt e vele stb csak jó múltkor fel jött szoba és határozottan azt mondta hogy nem feküdtek le és engem az bánt hogy hazudot és ez bánt engemet mert mondták hogy ha most hazudik akkor késsőbb rosszabb lesz és erre akarom rá venni hogy őszinte legyen mindig de azt nem tudom hogy vegyem rá mégse mondthatom azt hogy este a telefonodat olvasgattam
2017. dec. 28. 10:13
5/8 Andizsuzsi válasza:
"mégse mondthatom azt hogy este a telefonodat olvasgattam"
Aha, szóval te turkálhatsz a telefonjában, kibeszélheted a háta mögött, de ő legyen őszinte. Legyél te is, állj oda, mondd el mit csináltál, aztán várj őszinteséget. Vagy engedd el ezt a dolgot. Én ez utóbbit javaslom.
7/8 A kérdező kommentje:
Jó én a második kommentelő véleményére vagyok kiváncsi mert eddig csak ő tudod normális tanàcsot adni (már ne is haragudjatok)
2017. dec. 28. 11:29
8/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem helyes, hogy a holmijában kutakodsz, akár tetszik akár nem. Sajnos mindenkinek joga van a titkaihoz, és valószínüleg nem azért nem mondta el amit vársz, mert hazudni akar neked, hanem mert talán rossz emlékként él benne, amiről nem szeretne beszélni. Ezt tiszteletben kell tartani, 4 hónap után nem fog senki az élete minden apró dolgával kitárulkozni se előtted, se más előtt. A bizalom egy lassan felépíthető dolog, de ha ilyesmit csinálsz, kártyavárként omlik össze és többé nem építheted újjá. Vigyázz rá, meg a barátnődre is, hitesd el vele, hogy neki te vagy a legjobb, és fordítva és kész, legyetek boldogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!