3 db Cataflamot vettem be egyszerre, lehet tőle bajom?
Figyelt kérdés
2017. dec. 25. 14:17
1/10 anonim válasza:
Ne vezess, ulj vagy fekudj le, egy jo zene es elvezd ki :D
2/10 anonim válasza:
Valószínűleg nem. De ez egy fájdalomcsillapító. Minek ennyit bevenni? Napi hármat szabad szedni. Én kettőt szedtem hónapokig és jól kikészítette a gyomromat szintén hónapokra.
3/10 A kérdező kommentje:
Hogyan teheti tonkre a gyomrom? Milyen kovetkezmenyei lehetnek?
2017. dec. 25. 15:00
4/10 anonim válasza:
Kilyukadhat a gyomrod, de nekem csak 1 hónapig hányingerem volt tőle, de az nem 3 tablettától lett, ne parázzál, van egy olyan, hogy cataflam dolo, abban feleannyi a hatóanyag, így kevésbé káros, vény nélküli.
5/10 anonim válasza:
Egyszeri alkalomtól semmi bajod nem lesz...
Én apranaxot szedtem és volt, hogy abból léptem túl a napi limitet.Semmi bajom nem lett.De inkább ne csinálj ilyeneket, sose tudni, kinek, hogy reagál a szervezete.
.
6/10 A kérdező kommentje:
Nagyon fáj a hasam...lehet ettől? Mit csináljak?
2017. dec. 25. 20:42
8/10 anonim válasza:
Lehet a gyógyszertől. Ettél amikor bevetted? Azzal kicsit véded a gyomrod. Egyél most. Keveset, kekszet pl.
9/10 kicsitodi válasza:
Ha ezt a választ el tudod olvasni, akkor semmi. Ha meg nem, akkor már úgy is mindegy!
10/10 anonim válasza:
A gyomrodat alaposan tönkre vágja. Ne játssz vele, mert nagyon komoly következménye lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!