Mivel "gyilkolod" magad? Milyen ártalmakat szenvedsz el
saját, vagy mások hibájából?
Nem nagyon értem a kérdést. Mik azok a gyilkos módszerek, amikre gondolsz?
Én nem gyilkolom magam, legalábbis direkt biztos nem. Amúgy nem dohányzom, ritkán iszom, az étkezésem nem a legtökéletesebb, de azért nem is vészes, eszem zöldséget, gyümölcsöt rendesen. Amivel talán gyilkolom magam hogy keveset mozgok, többet kellene.
2010. jún. 2. 22:06
Egy ember hibájából súlyos beteg lettem, és soha nem tudom feldolgozni. Egy másik ember pedig aljas módon hátulról jövően akart kikészíteni, annak is én ittam meg a levét. De fordult a kocka, most ő szenved, de piszkosul. Mindenki meglakol a tetteiért.
2010. jún. 2. 22:08
3/10 A kérdező kommentje:
Szerinem a kérdés világos, mint a nap. Van, aki 5-6 energia itallal, más másképp, esetleg más által "gyilkolja" magát.
Második válaszoló rögtön értette, miről van szó.
Túlzott gépezés,
kevés alvás,
gyakorlatilag sosem érek a teendőim végére ;)
Nem azzal foglalkozok amivel valójában kellene.
Soha semmire nincs elég időm.
(bárcsak egy nap 72 órából állna)
2010. jún. 2. 22:12
Nameg baromi sok cukrot eszem, és iszonyat keveset takarítok...
2010. jún. 2. 22:13
dohányzok iszok mint állat, szedtem egy időbe gyógyszereket (persze csak saját magam szórakoztatására), tudatmódosítók, kávé, kóla, valamikor egy hétig nem vagyok otthon, valamikor két hétig ki sem mozdulok. de boldog vagyok. mások hibáit meg lepattintom, ki a frászt érdekelnek
2010. jún. 2. 22:18
7/10 A kérdező kommentje:
Aki belátja, sokkal hamarabb igyekszik változtatni. Van viszont, aki "sokkolja" a szervezetét a végtelenségig. Ismerek ilyen embert. 35 éves, de 70-nek néz ki.
Nem iszom, nem dohányzom, de a munkahelyem teljesen kikészít. Nem tanultam meg kezelni az igazságtalanságokat, meg azt, hogy folyamatosan 3 ember munkáját akarják velem elvégeztetni. Amúgy meg sokkal többet kéne mozognom és egészségesebben táplálkoznom... Ez van.
2010. jún. 2. 22:36
9/10 A kérdező kommentje:
Utolsó! Pedig próbáld meg valahogy kezelni. Tudom, hogy nagyon nehéz. Én is voltam ebben a helyzetben. Ma is csodálkozom azon, hogy viszonylag ép bőrrel megúsztam. A stressz a leggyilkosabb módszer az ember ellen. Ne hagyd magad legyőzni általa! Az életed a legfontosabb!!!
dohányzom..nem iszok alkoholt,se cukros üditőket,probálok normálisan étkezni(de nem megy)nins időm rá..sajn keveset mozgok,többet gépezek....de változtatni akarok
szedek vitaminokat
2010. jún. 3. 10:10
Kapcsolódó kérdések: