Kicsinek szamit a vercukorszintem?
Figyelt kérdés
megmerte az egyik haverom es 33. ma egesz nap fajt a fejem, es azt monjak sapadt vagyok, a haverom nem ert a dologhoz mert az anyjaeke a kutyu... szoval arra lennek kivancsi hogyez kicsinek szamit? ha igen akkor meg mit tegyek?2010. jún. 2. 19:11
1/4 anonim válasza:
Evés után mennyivel mértétek? Tényleg 33? Nem 3.3?
2/4 A kérdező kommentje:
nm tom hogy harmin harom vagy harom.harom, eves utan jo sokkal, marmint ma alig ettem valamit csak egy almat meg valami chips szeruseget. de az elobb ettem, meg mindig szarul vagyok
2010. jún. 2. 19:26
3/4 anonim válasza:
33-as vércukorszinttel már alúlról szagolnád az ibolyát...
3,3 lesz az, márpedig az a jobbnál is jobb! Úgyhogy a fejfájásod meg a sápadtságod, amiket a vércukor egyébként sem befolyásol, csak pszichológiai tünetek, vagy egész más okuk lehet,
Ha megnyugtató választ akarsz, javaslom, hogy nézesd meg orvossal, vérvizsgálattal, az mindenesetre pontosabb, mint "anyuci kutyicija"- :)
4/4 anonim válasza:
Ha nem ettél akkor gondolom nem is sokat ittál, kicsit ki száradtál. Egyél egy rendes vacsorát és igyál rá fincsi vizecskét. Utána aludj egyet,meglátod kutya bajod sem lesz. Ha mégis, esetleg bujkál benned valami vírus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!