160/100 vérnyomás mennyire veszélyes? Lehet igy menni dolgozni?
Megnyugtató amit írtok, de én amiatt aggódom, mert ha felugrik a vérnyomásom, akkor furcsa tüneteket érzek:
szapora szívverés(olyan gyors, hogy nem birom megszámolni),remegés, gyengeség, hidegrázás, hideg végtagok, vagy épp kipirulás, melegérzet, elesettség, étvágytalanság, álmosság (ez lehet a frontintól is mert beszoktam venni ilyenkor felet, szóval lehet az bágyaszt).Szóval he ezek a vérnyomás miatti idegrendszeri tünetek, az nagy baj?Hívjam ilyenkor a mentőket? Van hogy egész éjjel ezzel szenvedek.Este rosszabb mindig meg hajnalban, nem tudom miért.Az lehet, hogy este jön ki a stressz?
Hogy érted,hogy pàr évig lehet vele kihúzni?
Szedek nevotenst meg valasartant minden nap reggel este.jo ideje.azt hittem vérnyomascsőkkentők mellett màr nem lehet nagyobb kiugras.De csak van.Ritkàn veszek be frontint.Mindenki azt mondja pànik.na de csak havonta egyszer-ketszer?Màskor semmi bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!