Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nem tudok aludni es 30 perc...

Nem tudok aludni es 30 perc mulva meg mar keszulodnom kene suliba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ma megittam egy energiaitalt, hogy tudjak sokat fizika meg tori dogara keszulni es tulsagosan felporgetett.:(

Az a baj, hogyha hazaerek ma sulibol, tuti bealszok azonnal, es nem tudom mikor kelnek fel... Szerdan meg irodalom, nemet tz. Energiaitalon eljek egesz nap vagy mit tegyek?

Olyan 3 korul erek haza. Aludjak be hat-hetig, utana igyak meg egy energiaitalt es tanuljak este?

2017. dec. 12. 04:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez a legnagyobb hülyeség hogy ezzel akarod magad feldobni.

Azt írod hogy nem tudsz aludni, aztán kiderül hogy azért mert ilyet ittál.

2017. dec. 12. 06:47
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát ha 3-tól 6-ig-7-ig alszol, utána lenyomsz egy energiaitalt, nemcsodálom, hogy furán telik az éjszakád.

Ha 3-kor kómás vagy, feküdj le nyugodtan.

De próbáld 1-2 órára korlátozni ezt a pihenést és nem KV-val vagy energiaitallal magadhoztérni.

Lehet, fennleszel 11-ig, vagy éjfélig is, de 2 órát már pihentél, elég lesz utána a maradék 6

2017. dec. 12. 07:07
 3/3 A kérdező kommentje:

Uristeen nem is vagyok szinte almos (es nem ittam energiaitalt), de tuti lefekszem aludni 1-2 orara amint hazaertem.

Koszi a valaszokat❤❤

2017. dec. 12. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!