Nem tudok aludni es 30 perc mulva meg mar keszulodnom kene suliba. Mit tegyek?
Ma megittam egy energiaitalt, hogy tudjak sokat fizika meg tori dogara keszulni es tulsagosan felporgetett.:(
Az a baj, hogyha hazaerek ma sulibol, tuti bealszok azonnal, es nem tudom mikor kelnek fel... Szerdan meg irodalom, nemet tz. Energiaitalon eljek egesz nap vagy mit tegyek?
Olyan 3 korul erek haza. Aludjak be hat-hetig, utana igyak meg egy energiaitalt es tanuljak este?
Ez a legnagyobb hülyeség hogy ezzel akarod magad feldobni.
Azt írod hogy nem tudsz aludni, aztán kiderül hogy azért mert ilyet ittál.
Hát ha 3-tól 6-ig-7-ig alszol, utána lenyomsz egy energiaitalt, nemcsodálom, hogy furán telik az éjszakád.
Ha 3-kor kómás vagy, feküdj le nyugodtan.
De próbáld 1-2 órára korlátozni ezt a pihenést és nem KV-val vagy energiaitallal magadhoztérni.
Lehet, fennleszel 11-ig, vagy éjfélig is, de 2 órát már pihentél, elég lesz utána a maradék 6
Uristeen nem is vagyok szinte almos (es nem ittam energiaitalt), de tuti lefekszem aludni 1-2 orara amint hazaertem.
Koszi a valaszokat❤❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!