Nyelv és ízpróbléma! Mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
4éves korom óta nem eszek húst és azóta elég rossz evő vagyok. Van kb 40 féle kaja amit megeszek és ennyi. Most 18évesen próbálom visszaszoktatni magam a rendes kajálásra de nem megy. Nem ízlenek az új ízek. Eddig semmi új nem jött be pedig nagyon sok mindent kipróbáltam. Valami baj van esetleg az ízlelőbimbóimmal ? Vagy agyilag nem tudom úgymond elfogadni az új kajákat ? Forduljak szakemberhez vagy mit csináljak? A "kísérletezést" folytatom talán lesz vmi haszna..2010. jún. 1. 23:57
1/2 anonim válasza:
folytasd a kiísérletezést, egyszerűen nem vagy szokva az ízekhez. Valószínüleg sokkal erőteljesebbek mint amihez szoktál és ezért szokatlan. Az, hogy mi "ízlik" és mi nem agyi folyamat, semmi köze az ízlelőbimbókhoz.
2/2 anonim válasza:
Egyébként csak kíváncsiságból, mi az amit megeszel? Nem tudod elkezdeni ezeket az ételeket erőteljesebben fűszerezni, keverni valamivel és így szoktatni magadat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!