Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogy tüntessem a vagdosás...

Hogy tüntessem a vagdosás utáni hegeket?

Figyelt kérdés
Bepánikoltam, vérvételre kell mennem, de látszódnak a karomon a vagdosás utáni hegek. Egy hónapja vágtam meg magam, mert düh kitörésem volt. Szüleim nem tudnak semmiről. Két bemélyedt fehér csík látszik. Hogy tudnám eltüntetni? 17L
2017. dec. 4. 16:35
 1/6 anonim ***** válasza:
78%
Sehogy. Max. elhalványul, de eltűnni nem fog
2017. dec. 4. 16:38
 2/6 anonim ***** válasza:
4%
Sehogy. Vállald a felelősséget a tetteidért.
2017. dec. 4. 16:48
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem vág le a karodat. Senki sem fogja őket már látni.
2017. dec. 4. 16:53
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Ezen akkor kellett volna gondolkodnod, amikor eldöntötted, hogy megvágod magad.
2017. dec. 4. 22:14
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

én voltam már vérvételen , anyámat megkértem hogy várjon meg kint. Az orvos nem kérdezett rá a karomra (amin meglepődtem amúgy :D mert az én vágásaim durvábbak a tiednél) annyi hogy kicsit látszott rajta hogy meglepődik, de nem történt semmi. Nem szólt még anyámnak se. A te vágásaid szerintem fel sem fognak tűnni az orvosnak, szóval nyugi.

Azt még hozzá tenném, hogy ha nem akarsz olyan szinten, durván rá függni erre mint én akkor most állj le vele. Mert igen, én már úgy 6 éve vágom magam, most tudtam vele leállni és én annyira rá kattantam erre annó, hogy tényleg nagyon ocsmány lett a bőröm. (Párszor összekellet varrni kórházban, valamint pszichiátrián is kellett lennem, szóval tényleg nem éri meg. )

És olyan a bőröm mintha egy ráncos vénembert és Freddy Kruegert összemixelnénk. Szóval azt tudom mondani MÉG MIHAMARABB menj el ezzel dokihoz mert csak rosszabb lesz. És hidd el, eléggé gáz érzés, amikor mész az utcán (pl nyáron) és szinte minden 2. ember a te karodat bámulja, mert hülyeséget csináltál.

18/L

2017. dec. 5. 08:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem megkérdezte, hogy mi az. Elmondtam. De ha akarod, nem mondod, látod, van akitől meg sem kérdezték. Nekem is elég durva, az egész alkarom. Viszont én is csak azt tudom javasolni, hogy még most állj le, dobj el mindent, mert borzasztóan rá lehet függni. 24 vagyok és utoljára 18 évesen vagdostam magam durván, de azóta is küzdök ezzel, hogy sokszor megálljam, na meg a hegekkel.
2017. dec. 13. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!