Mitől remegek időnként?
Figyelt kérdés
Az utóbbi 2 hétben többször jött rám remegés. Volt,hogy kívülről is látszott pl. A kezem is remegett és leizzadtam, elgyengültem és rossz volt a közérzetem, volt hogy csak belsőleg éreztem. Vércukrot mértem. 4,8, 5,2 tehát normális. Evésre nem javult számottevően a dolog. Pulzusom vérnyomásom nem tért el a máskor megszokottól. Legutóbb 106/50 p.72. Nekem ilyen alacsony mindig. Nem vagyok vérszegény. Betegségről nem tudok. Gyógyszert nem szedek. 40/N2017. dec. 2. 15:12
11/12 anonim válasza:
Parkinsor lesz az. Majdnem biztos
12/12 A kérdező kommentje:
A pánik roham a jobbik eset. De én úgy tudom az fél óráig tart, nem fél napig. Vagy tévedek?
Igen utolsó biztos parkinson lesz 😂 annak szerencsére mások a tünetei.😆 és nem is ennyi idős korban jelentkezik.
2017. dec. 4. 11:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!