Melyik élelmiszerek vannak rátok hatással?
Nálam pl a gyümölcszselés csokival bevont piskótatallér márkától függetlenül kivétel nélkül fejfájást okoz egy-másfél csomag után
(12-16 darab)
Pedig az összetételük alapján semmi túlzottan káros anyag nincs benne. (tudom hogy nem kötelező mindent feltüntetni, de a kérdés nem is erre irányulna)
Kort és nemet is írjatok! Köszi!
28F
Néha a főtt tojás, de csak önmagában, vagy szendvicsben, pl. spenóttal eszem, akkor semmi bajom sem lesz, vagy tojássalátaként eszem, akkor sem.
A kólától egy idő után gyomorgörcsöm lesz (mondjuk ha 2 vagy 3 héten belül a 3. üveggel iszok meg)
A tejtől napokig fáj a hasam, a főtt tojás puffaszt, a hústól fáj a gyomrom, a szénsavas italoktól pedig ég. A csokitól megy a hasam.
Talán ennyi...
16/l
Lehetsz érzékeny is valamely összetevőjére, de kísérletekkel bizonyított, hogy a színező anyagok a gyerekekre más kis mennyiségnél, felnőtteknél pedig nagyobb mennyiségben okozzák a szervezet "megpörgetését", főleg a piros és a sárga.
De az adalékanyagok és az édesítőszerek is rendkívül károsak az egészségre.
19:53
akkor minek elsz? legyel emos es probalkozz az ongyilkossaggal.
A kerdezonek: valami miatt erzekeny vagy ra. A tested sajnos jobban tudja mi kell, mint a szad neha en is vagyok igy ezzel.
1,5 liter vodka után hányok:DD
15/f
19:53
akkor minek elsz? legyel emos es probalkozz az ongyilkossaggal.
A kerdezonek: valami miatt erzekeny vagy ra. A tested sajnos jobban tudja mi kell, mint a szad neha en is vagyok igy ezzel.
Ezt irtam anno te meg lepirosoztal! A masodik reszet nem olvastad? Az kifejezetten a kerdesre valaszolt. Koszi az aranyrombolast. Gyoker
Az én gyomrom a túl sok hagymát nem bírja. A mustból pedig egyetlen pohár elég a biztos rókázáshoz. Van benne valami, amit nem tudok megemészteni. Szerencsére a borral nincs ilyen gondom. :-)
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!