Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Fejfájás, hányinger, kevés...

Fejfájás, hányinger, kevés erő, de mitől?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok, és ma amikor felkeltem, majdnem összeestem. Elmentem nagy nehezen megmosdani, de le kellett feküdnöm a földre, mert nem bírtam volna állni. Elkezdtem sírni, mert annyira hányingerem volt, és megijedtem. Anya felszaladt, majd lefektetett, jobb volt. Enni nem bírtam, inni csak egy korty teát. Mitől volt ez?

Eszek, iszok normálisan, nem idegeskedem, és nem keltem fel hirtelen az ágyból.

A gond az, hogy nálam a fejfájás szinte mindennapos és elég sűrűn van hányingerem, de ennyire, mint ma reggel, még sosem volt.

Mi lehet a bajom?

Kiskoromban a sok fejfájás miatt elmentünk dokihoz megnézetni, ő elküldött valami fejvizsgálatra, de semmi bajom nem volt...

Talán ilyen vagyok, ezt örököltem vagy mi?

Köszi annak, aki segít...

2010. jún. 1. 19:20
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Volt már ilyen velem is, aztán vagy 2 hétig minimum jó beteg voltam. :S

Menj dokihoz, ad vmi gyógyszert, otthon maradsz 1-2 hétig, és meggyógyulsz.:D

2010. jún. 1. 19:26
 2/7 anonim ***** válasza:
53%
A terhesség kizárható??
2010. jún. 1. 19:35
 3/7 anonim válasza:
Sajnos hasonló cipőben járunk :( Nekem is szinte mindennapos a fejfájásom, az orvos nekem azt mondta, hogy tenziós fejfájás ami idegeskedés, frontok stb... De nekem hányingerrel nem jár ,meg ilyesmi. Tudtommal a migrén, cluster fejfájások mind erős hányingert okoznak, és általában pont ilyenkor jönnek elő, amikor ez a sok front éri a szervezeted. Az utóbbi 1-2 hétben szinte mindennap volt meleg vagy hidegfront... Engem például nagyon megvisel.
2010. jún. 1. 19:35
 4/7 anonim válasza:
18/f előző
2010. jún. 1. 19:36
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtatok. Terhesség kizárható. Lehet holnap meglátogatom az orvost, mert most is kezdek nagyon rosszul lenni. :S
2010. jún. 1. 19:54
 6/7 anonim válasza:

Én már szülés óta kűzdök ezzel . Voltam Ct , MR , mindenféle vizsgálaton . Szedtem ilyen - olyan gyógyszert . Próbáltam mindenféle trükköket (reluxa lehúzása , tiszta levegő , csend, stb) . De megoldás nincs . Beveszek egy quarellint és általában megszünteti . Mindenkinek más használ .

Remélem tudtam segíteni !

2010. jún. 1. 21:53
 7/7 anonim válasza:
Esetleg vérnyomásprobléma ? Nem alacsony?
2010. jún. 1. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!