Szédülés ellen valmai jo tanács?
Figyelt kérdés
multkor voltunk osztálykiránduláson (2naposon) és már anynira szédültem hogy szinte már sírtam... a telefont is alig bírtam fogni (mert anya épp akkor hívott) meg nem éreztema lábamat se semi... és nemsokára megyek egy hosszabb kirádnulásra és valaki valami jo tanácsot tdna mondani hogy ne leygen ugyanez megint...?2010. jún. 1. 16:03
2/6 anonim válasza:
Át kellene gondolni, mi okozhatta a szédülést. Ha egész nap talpon voltatok, és az éjszakát kamaszmódra átcsevegtétek, átnevetgéltétek, akkor akár a kimerültségtől is szédeleghettél. Vagy ha esetleg alkoholt ittatok, pláne ha nem ettetek mellé rendesen, az is okozhat szédülést.
A leírásod alapján azt feltételezem, hogy a szédülés csak a kiránduláskor jelentkezett, egyébként nem. Ha nem így van, ha máskor is szoktál szédülni, akkor mindenképp orvoshoz kellene menned.
3/6 A kérdező kommentje:
nemittunk semmit de vsizont egész éjszaka nem aludtunk max félórát.. és csak kirándulásokon...
köszia gyors válszt! (:
2010. jún. 1. 16:20
4/6 A kérdező kommentje:
és remélem a mostani kiránduláson nem lesz így... :/
2010. jún. 1. 16:20
5/6 anonim válasza:
Akkor valószínűleg az éjszakázásra reagált így a szervezeted. Én is egész nap szédülök, ha kihagyok egy éjszakát. Rajtam az szokott segíteni, ha bekapok valami csokit, az ad egy kis energiát. Vagy vigyél magaddal szőlőcukrot. Persze legjobb lenne, ha a bulizás mellett azért ki is aludnátok magatokat éjszaka. Esetleg beszéljétek meg az osztályfőnökötökkel, hogy ne kora reggeli kelésekkel szervezze a programot, ha nem akarja, hogy kiájuljon mellőle a fél osztály.:)
6/6 A kérdező kommentje:
oké köszi :D a szöllőcukorra énis gondoltam és msotmár tuti hogy aludni fogunk.. :D
2010. jún. 1. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!