Hányszor egészséges egy nap székletet üriteni? Azt hallottam, hogy kétszer. Igaz ez?
Figyelt kérdés
2010. jún. 1. 01:42
11/16 anonim válasza:
Napi 1X tuti elég. A legjobb ha reggel végzi el az ember. Mint mindenben,a rendszeresség a legfontosabb. Sose eröltessük. Több probléma is lehet belőle. Ha úgy érzed, hogy nem rendszeres akkor természetes megoldás keresése célszerű ;p
12/16 anonim válasza:
Heti 1? O.o
De az gondolom 4 kilós példány lehet....
13/16 anonim válasza:
Ébredés után egy-két órával napi egyszer....ENNYI.Ez a normális és egészséges, az összes többi szélsőség és a szervezet saját külön működése, ami persze lehet rossz vagy zavaró,ill. elfogadott.Azért a napi három??????Ott már gáz van!!! "Elsz*rod az egész életedet...?!?"
14/16 anonim válasza:
Kösz, nem szarom el az egész életem, szerintem kevesebb időt töltök a wc-n, mint azok, akik 3 naponta próbálnak magukból valamit kisajtolni.. gyors az anyagcserém, rendesen eszem, jól működöm, és kijön, amire már nincs szükség. Sose rohad bennem 1 napnál tovább a cucc, nem vagyok tele méreggel, nem szedek fel kilókat. Szóval köszi, teljesen egészséges és jól vagyok.
15/16 anonim válasza:
Az hülyeség, hogy aki egy nap egynél többet tojik az beteg, vagy nem normális, vagy nincs vele valami rendben.
Én tömegnövelő edzést csinálok, és ahhoz napi 5-6 alkalommal eszek (és akkor sem kevés mennyiséget), bele is halnék ha az a sok kaja egyszerre jönne ki...
Tv-ben volt egyszer testépítőkről egy műsor...abban nyilatkozta a kétajtósszekrény, hogy ő benyom reggelire is ebédre is meg vacsorára is 30-30-30 tojásos rántottát, közben meg csirkemellet rizzsel meg turmixok....és ha mindezt ő is egy alkalommal ürítené...hát...szerintem nincs az a vécé amit ne dugítana el vele. :D
Szóval a lényeg az...ha valaki sokat eszik, akkor sokat tojik. ennyi.
16/16 anonim válasza:
Napi 1-2, DE nrkrm már volt olyanis, hogy tábor, és a WC olyan gusztustalan volt, (akár elhiszitek, akár nem) De egy hétig nem jött rám. Nem kellett vissza tartanom, szimplán nem éreztem azt, hogy na most jön és ki kell menni. Persze miután hazamentem vagy 40 prcig kotlottam a WC-n, de ez van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!