Miért fáj a gyomorszájam?
Rettenetesen fáj a gyomorszájam és a hátam. Kb 2 órája kezdődött. Reggelire szendvicset ettem ebédre rakott karfilot valamit ittam kávét de max 2 kortyot mert utána kezdett fájni. Mostanában sok kávét iszok mert amugy mem bírom. Segítsetek kérlek nagyon rossz anyámat nem érdekli arra fogja hogy sokat ülök pedig nem. Ja es olyan 37 es 37,5 kozott van a testhomerseklezrm de ez nem fura szokott ilysn lenni. Lehet esetleg a menstruacio elvileg 6-7 nap mulva kene megjonnie
14/L
Okozhatja valóban a gyomorsav, viszont a kávét nemcsak emiatt, hanem a korod miatt is hanyagolni kéne. Le kell időben feküdni aludni este és akkor nem leszel fáradt.
És bár az epekő jelenlétét a borda alatti fájdalom jellemzi, azonban nekem voltak epeköveim és bizony akkor is görcsölt a gyomorszájam, illetve a hátamba is kisugárzott. De refluxom is van, az is okozta ugyanezt. Illetve más bélproblémám is van, annál is ezen tünetek is jelen voltak, más tünetek mellett.
Illetve tuti, hogy valamilyen gyulladásod vagy csak fertőzésed is lehet, ugyanis hőemelkedésed van.
Én nem akarlak megijeszteni, de lehet, hogy nem csak egy szimpla egyszerű savtúltengésről van szó, én a helyedben elmennék az ügyeletre.
Nem, a bilirubin megemelkedése nem okoz ilyet. A sok betegségem mellett évek óta Gylbert szindrómám is van (ez magas bilirubint értékben mutatkozik), néha elég magas értékkel, soha nem volt tőle ilyen tünetem.
Nem fájdalomcsillapítót kellett volna bevenned, hanem görcsoldót, pl. No-Spa.
Remélhetőleg jobban leszel, de ha nem múlik el, akkor kénytelen lesz anyukád orvoshoz vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!