Stresszes vagy pánikos szapora szívverést hogy lehet tachykardiás rohamtól megkülönböztetni? Nekem melyik lehet?
Figyelt kérdés
Voltam már jó pár EKG-n életemben, semmi bajt nem találtak.Van egy kis mitralis insuffom, labilis vérnyomásom, meg állítólag pánikbetegségem.Nos mostanság megint előjön néha, hogy hitrelen baromira felgyorsul a szivem, ülésre, fekvésre lassan normalizálódik, de eközben a vérnyomásom is nagyon felmegy általában, nem tudom, hogy az ijedtség van-e előbb, vagy a vérnyomás emelkedés?Még nem tudtam kifigyelni és azt sem számoltam még, mennyivel megy fel ilyenkor a pulzusom.Egyéb tünetek ilyenkor: szorongás, remegés, elgyengülés, hidegrázás vagy felhevülés, gyomortáji feszülés.Mi lehet ez?Bétablokkolót, vérnyomáscsökkentőt szedek, de ez mindentől függetleítette magát...2017. nov. 8. 13:13
1/1 anonim válasza:
Szia:) ne pánikolj.Minden fejben dől el.Én is bánik beteg voltam.Kb 2honapig tartot.Szinten attol jott elő hogy felgyorsult a szivem,nagyot bedobbant utanna pedig sok kicsit utanna vert.Es a fejembe vettem hogy szivbeteg vagyok.Rá stresszeltem.El is mentem dokihoz teljes kivizsgalas semmi bajom nincsen.Csupan csak panik beteg voltam.Szedtem a.Rhodiolint(stressz oldo) es a B6 vitamint (Calavitas termekek)mind növényi.Csak az volt a fejembe nem szabad panikolnom mert utanna a nyugtatokat kell szednem amivel rontok mindenen hisz nem egeszseges gyogyszerek.Pozitivan gondolkodtam.Azota elmultva panikbetegseg.Van amikor jobban erzem a szivverésem de nekem alap 90-105 kozott szokott lenni.Mindig is sok volt.Megiszok egy pohar vizet es már jo is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!